Recept var det här!:D

       Spenatlasagne
3-4 morötter.
2 purjolökar.
3 lökar.
5-6 kulor färsk spenat, alt. Frusen.
1 burk kokosmjölk.
½ buljongtärning.
1-2 dl vatten.
2,5 cm riven ingefära.
Salt och peppar.
Förkokta lasagneplattor.
Olivolja.
Rensa grönsakerna och skär dem i mindre bitar. Stek grönsakerna i olivolja och tillsätt därefter kokosmjölk, spenat, vatten och kryddor. Smaka av med en buljongtärning. Varva lasagneplattor och spenat i en ugnsfast form och strö över riven ost eller bechamelsås. Gräddas på 200 grader i ca 20 minuter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0