Nu är jag här!

Idag var vi till Yvonne en sväng:) Jätte roligt att träffa henne igen efter nästan 3år! Helt underbart. Saknat henne något så otroligt. Så det var någonting jag vill göra oftare. Så fick vi mat där och hon köpte en dator av oss. Pratade massor!
Sen drog vi till Mamma & Pappa + Tommy. Var där en stund sen åkte vi hem.
Väl hemma så klippte jag & Daniel klorna på Adolf. Han var super duktig! Imorgon ska vi kastrera honom också. Jag är lite orolig. Min plutt kanske inte mår så bra efteråt stackarn. Min ögonsten!

Sen åt vi mat och nu sitter jag här. Så såg min dag ut. Jo jag har skaffat ny msn och mailadress idag också! Behövligt kan man säga.

Nu ska jag ta det lugnt då jag är yr.
Puss och kram Linda

HejHej.

Nu har vi ätit fiskpinnar (Såna där stora som är panerade) med potatis och gräddfil.
Blir ingen bio just idag. Vi tar det vid ett senare tillfälle då vi vill se alla lost-avsnitt vi har. Så tänkte svulla med chips och dipp till dom :)
Puss och kram

wonderful day :)

Vilken underbar dag det är idag! Först var det planerat att vi skulle till Sälen men det blev inställt. Så då visste vi inte alls vad vi skulle göra. Men så satt vi oc funderade. Så vi bestämde att vi skulle dr ut en sväng först och kika runt lite då det var längesen vi bara åkte ut här runt omkring. Sen ikväll ska vi på Bio- Benjamin Buttoms otroliga liv ska vi se :)
Puss och Kram

Ingen resa idag..

Idag blir ingen resa då hon blivit sjuk. Så kanske imorgon.
Så nu vet jag inte alls vad vi ska göra idag faktiskt...

Frukosten avklarad.

Nu är min frukost avklarad. Ska nu snart gör amig iordning så jag är lite fin idag också. Men Daniel vill inte vakna inte. Hehe.
Såg att jag fått mail av min moster idag också :) Så har nyss svarat på det. Det är skönt att man kan maila varandra när det är så långt emellan oss. Det är ju nästan på andra sidan jorden så det är ju inte bara att ringa precis. Då blir det dyrt.

Idag ska jag träffa yvonne också. Har inte träffat henne på nästan 3år så det ska bli roligt och intressant :) Yvonne är min gamla granne sen jag bodde i sälen. Så det ska faktiskt bli riktigt roligt.

Nej nu borde jag göra mig iordning :)
Kramar


tidig morgon igen!

Uppe med yuppen igen. Vaknade halv åtta! Herregud jag vill sova! Men nu har jag varit vid datorn i en timme så ska göra mig iordning och så. Massor att göra idag. mer om det ikväll!
Puss och Kram!

Grill-tajm :)

Idag ska vi grilla till middag. Det ska bli gott faktiskt. Just nu ser jag och Malin på någon film på 3:an och Daniel bygger det sista på högtalarna han byggt ett tag nu. Han är så duktig.
Annars händer det inte alls mycket idag. Mår inte så bra. Fryser och har ont i magen =/ mindre roligt. Men går nog över inom kort.
Adolf ligger så sött och sover bredvid :)
puss och kram

Malin före och efter :)


:)

Nu har vi lagt i den sista blonderingen och det ser lovande ut :) Jag tycker iaf att det ser mkt bättre ut :)
Önska oss lycka till!

Nu är jag här en snabbis :)

Sitter här emellan att blonderingen verkar på Malin. Hon ska bli en blonde :P Hehe
Tror det kommer bli bra. Så nu är snart en klar så ska vi göra en gång till så det ska bli riktigt blondt.
Händer i världen idag då?
Idag har jag varit med Malin som sovit hos oss inatt och snart ska vi äta. Sen ska vi blondera en gång till som jag skrev nyss. Sen ska jag & Daniel till Svärmor en sväng. Sen ska vi hämta upp Malin igen :)

Annars händer det inte så otroligt mycket :)
Puss och Kram

Ps/Bilder kanske kommer senare :)

Godmorgon..

Ligger i soffan och tråkar. Ska snart äta frukost faktiskt. Men först ska jag väcka älsklingen:)
Igår så var vi och handlade och mötte Mamma & Pappa vid Willys. Sen efter det åkte vi till ICa Maxi och Dollarstore.
Sen Meralls (Undra om det stavas så?) Det är en pizzeria här runt omkring. Åkte hem till oss och åt upp pizzorna. Sen drog vi med Mamma & Pappa hem till dom och kikade på deras saker och jag hjälpte Mamma att stryka gardiner då hon har ont i sina armar sen en tid tillbaka. Så nu har hon fina och ny strukna gardiner där hemma. Sen började jag och Mamma pyssla med Scrap booking. Det är då roligt! Skrattade och hade oss. Tack för en super rolig kväll.
Kom hem och kände att jag hade ännu mer ont i halsen än innan.. :( Idag är det mest obehagligt. Typ som något ligger och irreterar i halsen så det är jobbigt :( Men det gå väl över. Känner mig inte sjuk eller så vad jag känner.

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Daniel ska väl bygga klart sina högtalare om jag förstått rätt och jag ska nog bara ta det lugnt ifall jag börjar bli sjuk?!

Puss och kram

GodNatt världen.

Nu ska jag krypa ner och sova tror jag. Klockan bara flyger iväg. Har nyss kommit hem från Mamma & pappa :)
Mer om det imorgon.
GodNatt <3

Halsen.....

Har då ont i halsen idag. Mindre roligt. Men det är filtens fel!
Usch, jobbigt men men det går över.
Kram Linda

Godmorgon världen.

Nu är jag uppe ännu tidigare idag. Ringde veterinären angående kastrering på Adolf. Så det ska vi göra nästa vecka :) Äntligen! Han börja bli jobbig den lilla saken :P

Blev inget att åka till Mamma & Pappa igår. Jag var så otroligt trött! (Gick upp tidigt igår med)
Snart ska jag äta frukost.

Men först vill jag tacka Daniel för en otroligt rolig dag när vi var ute och åkte! Jätte roligt! Älskar dig<3

Kanske till Mamma & Pappa.

Kanske ska till Venjan och hjälpa Mamma & Pappa :) Men det beror på. Har åkt rätt mycket idag redan. Sen är jag med Malin nu så :)
Får se!
Puss och Kram

Nu är jag på hemma plan igen :)

Nu sitter jag för första gången på den stationära datorn. Kan säga att det är ovant med vanligt tangentbord. Snubblar lite över tangenterna. Nästa vecka drar jag till Yvonne som jag inte träffat på snart 3år. Min gamla granne i Sälen ♥ Så det ska bli trevligt och absolut roligt att träffa henne igen efter så lång tid. Hon gjorde så mycket för mig när jag bodde där uppe. En underbar kvinna..

Nu är jag med Malin (ovanligt va?) Snart kommer Marina förbi också. Daniel är och hjälper svärfar med hans bil. Får se om dom får iordning den. (lite svårt med omständigheterna) :P

Puss Puss



Helt underbara!!!

Godmorgon :)

Jag är då uppe med tuppen :) Skönt Skönt. Nu ska vi snart bege oss iväg till Hedemora för att hämta hem en sak :)
Sen ska vi hem :P
Sen vet jag inte mkt mer.<Ska iaf ta med mig kameran ifall man ser något skoj :)
Puss och Kram

Nu är jag klar för idag :)

Känns som jag gjort massor idag. Uppfriskande. Jag har städat massor & Skuratt en hel del :P & varit ute med Adolf
Så nu snart kommer Malin♥ senare kommer Mamma & pappa också. Så ska väl göra mig lite fin nu!
Puss hej

Nu ska jag fixa och dona :)

Hejsan Allihopa :)

Nu ska jag diska sen ska jag gå ut med Adolf. Kommer ni ihåg då när jag skaffade ett halsband till honom med bling bling? Han kunde ju inte ha det förut då det var alldeles för stort. Nu kan han ha det på sig :) Super söt. Ska ta bild senare.
Men som sagt jag borde diska nu så jag slipper det senare.
Han ska iaf kastreras nu. Så ska ringa veterinären idag. Ska bli skönt att ha det gjort sen. Då får vi leva riktigt knapert. Men jag vill inte att han ska börja skvätta inne. För har han en gång börjat då slutar han inte heller. Så lika bra innan. Tyvärr blev det inte som vi hade tänkt om innan men men. Saker förändras. Helt av allt skulle jag vilja ha en katt till, men Daniel är inte så inne på det än:)

Nu ska jag sätta igång!
Puss och Kram

Godmorgon.

Nu sitter jag och spelar det nya spelet på facebook :) Det är jätte roligt. Sen senare tror jag att jag ska träffa Malin en sväng :)
Ska se så inte Daniel planerat något speciellt bara. Min underbara Älskling!

Är så sugen på Pizza idag. Mums :)
Puss

Happy evening :)

En bra kväll faktiskt.
Nu vet jag att många undrar varför jag tog bort det förra inlägget jag skrivit (Fick 7kommentarer om det) Så ist för att skriva till alla (Då ja är lat) så skriver jag det här. Det var bara ett onödigt inlägg :) Insåg det efter att jag skrev det. Men jag menade då allt jag skrev så ni som läste det vet det iaf :)

Ja har någon av er en användare på fotosidan.se? Det är en bra sida faktiskt, man får många ideer. Men tydligen enligt någo så får jag inte göra som dom? Eller som någon annan heller? Visst låter det dumt?
Men att det var två andra med när vi fotade förut det spelade ingen roll :) haha. Jag tycker mest det är intressant. För det är så onödigt att ens säga något om det. Men eftersom det kommit på tal så blir det ju så att jag nämner det.
Om man ser något man tycker om och man provar själv det är ju faktiskt inte fel. Det kallas att prova sig fram. Så om jag fotat en bild och någon fotar likadant då är det fel tydligen? :O Det är ju inte så att personen snott min bild och brutit mot en lag. Nej det ska man väl snarare ta som en komplimang? Dessutom så när ja lade ut bilderna som Jag,mamma & Camilla fotat så skrev jag att det INTE var jag som kom på ideen från början utan Camillas syster. Har jag varit oärlig genom att göra det? Nopp, inte ett dugg! Så därför va detta det sista jag sa om detta. Vill någon störa sig på det så får någon göra det. Det är ju trots allt inte mitt problem då jag inte gjort något fel :)

Nu ska jag äta lite. är vrålhungrig!
Puss

Ny dag, nya möjligheter.

Godmorgon/Godförmiddag på er alla sötnosar där ute som läser!

Nu har jag några planer för idag faktiskt. Jag ska:
* städa och skura kylen
* städa ur skafferiet
* Hjälpa malin med en viktig sak

Det är dom planer jag har för idag faktiskt. Så det ska bli lite skoj och se vad man hittar. Herregud va saker man samlar på sig i ett skafferi. Det är ju rätt roligt att gå igenom för man kan hitta massa gott : )


Lite bilder på mig genom åren :) hihi


Nu är jag här :)

Hejsan allihopa
Sitter och tittar på TV:n, Malin har precis gått till sin praktik så vi har ätit frukost ihop och fixat naglarna ♥
Så nu ska jag fixa lite på nätet och sen så vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Lär väl se vad som händer. Kanske träffa Malin senare ikväll & Marina ♥ Men det beror på vad som sker. Det vet man ju aldrig. Beror på vad jag & Daniel ska hitta på också.

Nu ska jag in på Bilddagboken en stund!
Puss & Kram

Min egna tea-bryggare :)

Daniel fick en kaffebryggare med två termos-muggar i Julklapp av min Mamma och Pappa. Men så har den bara stått och stått så jag köpte lös tea här för ett tag sedan och bestämde att den blev min. För den kokar tea direkt i muggen. Hur bra är inte det? Så idag provade jag den. Nu blev det dock lite för svagt för min smak men annars är jag super nöjd!
Så hans julklapp kom till användning nu :) Tack Mamma & Pappa! Den var super.

Nu ska jag dricka färdigt mitt underbara tea!
Puss och kram

Några förslag på tea-sorter som är goda?

Morn Morn : )

Nu är jag vaken också, har precis matat Adolf och rensat hans kattlåda. Inte det roligaste på morgonen kanske. Ska snart väcka Daniel också. Sen blir det frukost. Idag kommer Malin hem till mig : ) Fast jag tror jag ska möta henne på vägen först.

Sen blir det till att fixa naglarna på Malin & mig. Kanske gå ut med adolf.

Puss och Kram

Natti Natti <3

Nu ska jag lägga mig framför tv:n en stund och bara vila. Har varit mycket fart på mig idag. har varit ute och gått en hel del så har lite ont i ryggen. Så nu ska jag lägga mig med en filt och se p tv :)
Sen blir det sängen och nanna för natten.
Malin gick nyss hem också. Haft trevligt och JAG har lagat mat idag också. Jippi! Jag är en bra hemmafru :) inte sant :P

Puss och Kram!

Sov gott allihopa så hörs vi imorgon igen :)

Friends :)

Nu ska jag göra mig iordning för att träffa Malin, Johanna & Marina <3 Så får vi se vad som sker idag sen då :=)
Men jag har ju inte bråttom för Malin ska sluta på sin praktik först =)
Vilket underbart väder och shitt vad jag tjatar om det idag, men man måste uppskatta det.
Puss och Kram!

Good day today :)

Idag är en riktigt bra dag känner jag. Nu har jag ätit frukost, väckt Daniel och gosat med Adolf :) Kan det bli bättre? Ja det kan det för jag ska ut med Adolf sen också i solen. Jymmi :)
Kanske ska träffa Malin, Johanna & Marina senare men vet inte riktigt hur jag vill göra eller om jag ska vara hemma för en gångs skull. Dom är ju roliga iaf :P

Nu ska jag se klart på Tv och vänta på Våra bästa år (Days of our lifes) sen bär det iväg utåt :)
Puss och Kram


Mums va gott, men som sagt det är lite väl mycket socker i för mig men ändå.
(fotot tog jag på Daniels födelsedag, alltså tillhör fotot mig)

En bild av mig :)



Denna bild fotade jag för inte så längesen :) Tycker om den :)
Puss och kram

Godmorgon allihopa

Sitter i soffan och ska snart göra mig några smörgåsar med tea. Mums. Men först ska jag skriva här sen ska jag väcka Daniel. Han sover så sött just nu, nästan jobbigt att behöva väcka honom då han verkar sova så skönt :) Idag ska jag nog bara gå ut i solen och ha det skönt. Det är riktigt vår-väder. Underbart, ser ut att vara varmt. Snön smälter i rask-takt nu också. va härligt! Det är då på tiden att det börjar gå mot sommaren. Jag längtar. Att slippa ha jacka på sig, att slippa bli kall när man går ut och man kan börja gå i rask-takt när man är ute och motionerar utan att halka. Humöret är bättre också.
Jag blir ofta nere på vintern men nu mår jag genast bättre när solen skiner.

Annars händer det inte så mycket idag, jag kankse ska ta ett ryck och städa? Sätta Adolf i koppel så han får gå ut också. Men han har blivit lite för stor för sin sele så vet inte om den sitter för tajt på honom. Får kolla det lite närmare nu under dagen. Underbar dag verkar det bli. Kanske ska ta mig en daglig promenad också som jag gjort alla andra dagar.
Det var jobbigt i början men nu är det inte alls jobbigt att komma ut och gå. Bara skönt. Sen när man märker förändringar på vågen och kroppen också så känns det genast ännu bättre :)

Sen tänkte jag att jag skulle skriva ett lite längre mail för en gångs skull till min moster i Usa. Jag har varit lite dålig på att skriva lite mer. Vet inte varför men det kan ju bero på att jag skriver det så tidigt på morgonen kanske. Sen tänkte jag skicka mail till Mormor & morfar också :)

Ska nog ut och ta några foton idag också på snö-smältningen & Solen.

Nästa vecka ska jag ringa några viktiga samtal ang. jobb :) Känns så bra om jag får jobba med det jag hela tiden har tyckt om och strävat efter och det är att jobba med äldre mäniskor. Finns inget bättre än det så jag ska söka alla dom jobbet nu som finns under sommaren:) Älskar att jobba med det. Det är så uppfriskande på nå sätt. Det är en drivkraft jag har som säger hela tiden att det är det rätta för mig! Så önska mig lycka till!

Nej nu sja jag väcka Daniel och äta en god frukost!
Puss och Kram Linda

Nu tänker jag vila.

Nu har jag kommit hem. Tänkte berätta lite om min dag jag haft. En super bra dag faktiskt. Jag har haft många såna en tid nu märker jag : )
*Började med att vakna och äta frukost sen kom Malin så jag hoppade in i duschen sen la in all nytvättad tvätt :) Duktig jag.
*Sen åkte jag & Malin till ICA maxi med Mamma & Pappa sen där kom Lillebror också.
*Sen åkte vi med dom hem till Malin och dom fick se hur hon bor nu. Super trevligt.
*Jag bestämde mig för att hjälpa Malin med att visa hur man gjorde en kycklinggryta. Då hon inte har lärt sig allt än. Hon har ju trots allt bara bott hemifrån i 3 veckor snart. Så hon har ju inte hunnit lära sig än. Så det gjorde jag och den blev super god! Roligt hade vi under tiden. Pratade massor!
Min lilla stumpa, hon är så rolig.

Sen så ville hon prata med mig och jag tänkte om jag hade gjort nå fel men då ville hon bara berätta hur mkt hon uppskattade min hjälp : ) Alltid roligt att hon tycker om det. Skulle kunna göra vad som helst för henne (Nästan då)

Nu ska jag surfa runt!

Puss och Kram

Jag har ju lovat : )

Jag har ju lovat att lägga in bilderna som jag fotade hemma i badrummet :) På glaset. Så fick lite hjälp att ta bort bakgrunden då den var så otroligt ful! Så det är nu gjort. Tack Lillebror!

Här kommer den!




Så här har ni den :) Vad tycker ni?

Nu är jag hemma :)

Har träffat Malin idag så har varit ute och gått. Trevligt. Lärde henne hur hennes tvättmaskin fungerade och så. Alltid roligt att få hjälpa till. Hehe.
Så nu är jag hemma och har precis ätit klart!

Tänkte jag ska lägga in bilden i ett annat inlägg.
Puss

Liane + Familj : )

Ville bara berätta att jag fick Mail idag från min moster i Usa :) Hon tyckte jag hade jätte fina bilder som jag fotade och att hon hade läst min blogg : )
Tack så mycket!
Så ville bara berätta hur mycket jag saknar dom och att jag hoppas vi ses snart igen. För när man träffar dom så mår man så bra. Alltid roligt och man pratar massor : ) När man kommit igång med engelskan förståss : ) I början kan det vara lite svårt men efter en stund är det helt okej.

Saknar er jätte mycket♥
Kramar Linda

Godmorgon/Eftermiddag : )

Hejsan allihopa!
Sitter nu och smsar med Malin : ) Ska snart gå hem till henne och va med henne idag! Mysigt. Får se vad som händer. Ska iaf ha med mig kameran. Man vet ju aldrig om man hittar nå skoj att fota : ) Jag är då foto-beroende.

I förrgår fotade jag Emelie! Många bilder blev super bra! Är jätte nöjd!
Så får se vad som mer händer idag. Ska bli roligt att vara med Malin en hel dag igen! Hon är som en lillasyster för mig ju. Snyggingen där :P

Kom hem lite sent igår så när vi kom hem var Malin utanför och väntade :) Hon hade köpt Coca Cola Zero för hon ville vara snäll. Vilken underbar mäniska! Så vi tittade på Spårlöst igår på Kanal 4. Ja så grät man en skvätt. Det är ju så sorgligt. Jag kan verkligen inte se på tv-program med mycket gråtande i utan att brista själv. Men det är skönt att gråta till tv egentligen. Hehe.

Nu ska jag göra mig iordning lite.
Puss och kram



Denna bild fotade jag bland annat på Emelie. (Den är inte redigerad utan vi är ute i snön och fick till det såhär)


Denna är inte heller redigerad utan solen och snön jorde det super! :)

Jag är nöjd med dom flesta bilder vi tog!
Puss

Emelie- Tack för underbara dagar. Har saknat dej jätte mycket<3

Goder kväller!

Ska snart lägga mig i sängen och läsa lite. Har haft en super dag här i Hedemora.
Jag & Emelie K har fotat en massa och det har varit så underbart att träffa henne igen. Min sötnos!
Kommer skriva mer om det imorgon när vi kommer hem!
Emelie- Du är så underbar<3
Puss och Kram

Va jobbigt det är-...

När man har hur mycket bilder som helst och man ska sen sortera in dom i mappar. Usch det är då inte roligt. Har suttit nu i 1.5 timme och har gjort klart en mapp! En mapp är tom nu, nu har jag bara 57 stycken till! Jippi!
Tänker ta lite då och då för det var då inge roligt. Men man hittar mycket bilder man inte annars kollar på speciellt mycket.

Puss och Kram

Nu blir det frukost HUNGRIG!

Nyss badat i röd färg : )

Nej inte riktigt men nästan så. Blev lite blöt när det skvätte. Håller på med en bild. men jag har bett min lillebror om hjälp att ta bort bakgrunden på den :) Så den inte har den fula bakgrunden. Ni får se sen : )
Så har vi varit och handlat & ätit tillsammans med Tommy, Kajsa & Aron!

En bra dag i stort sett : )
Puss

Dags att sova kanske?!?

Kanske är dags att gå och lägga sig. Ska hoppa in i duschen först bara tror jag : )
Men jag säger nog Godnatt åt er alla först innan : )

God Natt Sov Gott!
Puss

En super dag : )

Nu har jag kommit hem efter att ha varit hos Mamma & Pappa. Vi fotade en massa kan jag ju säga. Men orkar verkligen inte lägga upp allt nu så har gjort ett litet collage så länge! Men det kommer mer.
Men innan så vill jag säga vart vi fick inspirationen ifrån för det kan jag inte ta åt mig äran att jag kommit på själv för det har jag inte. Utan vi satt och tittade på Millas dator och så hittade vi bilder som en av hennes systrar fotat på ett glas med grönt vatten i med mera. Så vi tänkte göra det också men utan grönt dock :) Blev riktigt nöjd. Ska träna mera hemma. Så det blev vi iaf inspirerade av. Dom bilderna vi såg var super bra!
Här kommer våra bilder: Jag var fotograf, Milla var den som släppte osten (Mini baby bell ost) Mamma fyllde vatten och höll i bakgrunden och var ett bra öga för detaljer :) Vi var ett bra team iaf och roligt och blött blev det :)



Ett lyckat resultat för att vara första gången :)








Hihi :) Ha det så länge!

fotat klart för denna gång.

Nu har vi kommit hem till Mamma igen efter att ha varit ute och fotograferat.  Det var roligt. Kommer lägga in bilder ikväll eller under morgon-dagen när ja har lagt in alla bilderna på min dator.
Vi började med att fotografera och det slutade med en Älg-safari! Fan vi såg färska spår så vi började följa dom och sen efter vi kommit en bra bit så ser vi att älgen har VÄNT och gått samma väg igen!
Så vi åker vidare. Men efter ett tag så märker vi när vi är på väg tillbaka att den hade inte vänt utan det hade varit två stycken och sen hade den stampat eller nått så det såg ut så. Synd för oss.

-Gud va roligt om man ser en jägare med bössa nu.
-Va gott det skulle vara med Älg-kött nu.
Det var Millas komentarer om älgarna :) Haha.

Massa foton och jag hade roligt iaf :)
Skriver mer senare!
Puss och Kram

Ute hos mamma & pappa!

Nu är jag hos Mamma & Pappa med Danne & Milla. Milla, Jag & mamma ska snart ut och fotografera. Jippi!
MEN det har börjat snöa också. Mindre jippi! Suck super suck!

Nu ska ja fixa lite.. Laddade ner picasa3 åt mamma också. Ska se om hon förstår sig på det sen. : ) Haha
Puss och Kram

Nu är mina planer klara för idag :)

Nu ska jag göra mig iordning sen ska jag bli hmtad av Danne & Milla som sen ska ut i venjan och fixa sin bil och under tiden Pappa och Danne gör det ska jag och Camilla försöka få med oss Mamma ut och fota lite :) Vore skoj!
Så nu ska jag göra mig iordning innan dom kommer och hämtar mig :)
Puss och Kram

Vill ha :)



Vill ha filidutter :)

Dagens planer...

Vet inte riktigt hur det blir med fotande med C idag. Får väl se. Får väl iaf hoppas att det blir : )
Annars vet jag inte vad jag ska hitta på. D är inte hemma idag så då blir jag själv. Annars får ja ringa M eller nått... No idea!
Igår var en fin och mysig dag tillsammans med D som fyllde 26år :) Mysigt värre! Älskar honom så otroligt mycket.
Är glad att jag har honom♥

Nu ska jag väl göra mig iordning?! Jobbigt ja!

Puss

Lite mer bilder på våran snö :)


Torsdag : )

Tänkte jag skulle lägga in lite bilder från Kalaset hos Johanna :) Så det gör jag! Senare kommer jag lägga in lite andra bilder också. Och idag kanske jag ska ut och fota med en vän men det är bara kanske. Men man får ju hoppas iaf :)

Nu kommer kalas bilderna!


Snacka om att jag vill ha!

JAG Vill ha denna bok! Den heter "Att välja glädje" Den vill jag ha! (Tryck på namnet så kommer ni till sidan) Så nej nu ska jag se om ja kan köpa den! Har velat haft den skit länge! Give me, Give me!
Samma sak så älskar jag böcker som handlar om att utvecklas. Alltid intressant att läsa sånt. Några bra tips?

Ciao ciao!

Grattis på 26års dagen Älskling <3


Nostalgi...


Vilken dag! :)

Har haft en super bra dag måste jag säga!
Dagen började med att jag gick upp och åt frukost med en underbar man! Matade Adolf och nu hoppas vi fram lite.
Sen efter ett tag hörde Malin av sig och vi skulle ses så jag hoppar i kläderna och sminkar mig. Det värsta var att ja orkade inte platta håret så det fick bli uppsatt hår med super fluff! Jippi NOT! Men men det funkande. Jag GÅR ända bort till Malin som är en bit bort. Sen där äter vi lite, jag hjälpte henne med disken och så :) Duktig jag är.
Fick henne att äta också! Hon är lite dålig på det där. Men ja lyckades.
Sen var vi påväg att gå men då fick ja sms av min underbara man som sa att han kunde köra oss :) Thank you LORD! va super glad över det och vi fick skjutts med honom hem till Johanna som fyllde år idag! :) Grattis igen sötnos!
Där fick vi tårta och kakor. Mums. Men ja åt inte så mkt då jag dragit ner på godsakerna :) Duktig igen!
Sen fotade vi massor. (Lägger ut bilder senare)
Umgicks och så. Sen GICK jag och Malin hela vägen hem till mig! Super duktig igen!

Så idag har jag gått en del! Super skönt. Det är så underbart. Så nu är det ingenting som kan hålla mig borta från en promenix om dagen!
Tack alla för en underbar dag! Ni gjorde mig så glad!
Puss och Kram

Godmorgon :)

Nu har jag precis ätit frukost och smörjt in mig med olika lotions :)
Idag ska jag på Kalas hos Johanna. Så jag ska möta Malin innan för vi ska ta sällskap dit. Ska bli mysigt :)
Nej har massor att göra.
Ciao!

Nu får det vara nog!

Läs detta inlägg och nu kan jag inte bara tyst! HON är bara för mycket!
Hur kan denna människa sitta och säga sådanna saker? Att hon bla bla bla, medans denna människa sitter i sin blogg och ser ner på andra människors livstilar, hur andra människor har det med mera.
Hon skriver att hon vill hjälp andra, att man ska stå fast vid sin åsikt, medans hon själv då säger att sånna som vill rösta på socialdemokraterna inte kan vara hennes vänner att dom har förådit henne. Hon är för mycket.

Hon säger att hon vill vara en förebild för andra unga tjejer. MEN vad lär hon ut:
1. Man ska helst ha dom dyraste kläderna och dom dyraste märkena
2. Pengar är allt
3. Man ska helst unna sig någonting varje dag
4. Alla ens vänner ska göra precis som en själv för annars har dom förrådit än.
5. Naglar, smink är super viktigt.

Kan någon förklara vad ni ser hos denna människa? Som fått allt serverat sen barnsben?
Nu har hon gått ut med att ingen får kalla henne bimbo för det är hon ju inte, att det är för att alla är avundsjuka på henne och det är därför folk är elaka. Vi kvinnor ka inte se andra kvinnor lyckas. Det har fan ingenting med könet att göra.
Men om man kollar på hennes video-dagbok som gick på tv4+! Vad handlade det egentligen om.
Att hon tyckte det var jobbigt att städa och när hon flyttade skulle hon skaffa städare. Att hon unnade sig någonting varje dag för det brukar hon inte göra varje dag. MEN hon gjorde det nästan i alla avsnitt. Förklara det?
Vad ger denna blonda tjej för intryck till alla då? Bra eller dåligt?

Personligen så skulle jag inte vilja leva hennes liv. Inte för fem öre. Denna tidnings artikel gjorde mig skit förbannad och sen detta inlägg på hennes blogg! Hon ska då tänka ett och annat innan hon skriver saker om hon nu ska vara en sån förebild för andra! Hon borde inte ens vara s ytlig då!
Vart tog dom bra sakerna vägen?
1. fadder? (Hon sa sen att hon inte kunde välja)
2. Hon skulle starta nå om kvinnor som fallit offer för bland anat våldtäckter med mera. Vart tog det vägen? Det handlade bloggen om i ca en vecka nu är det bortglömt.

Blir så förbannad!

Dagens

Dagens vill ha: Coca cola light (Som ja fick)
Dagens klädsel: Byxor, linne, jacka
Dagens frisyr: Uppsatt som vanligt
Dagens låt: Nja ingen
Dagens planer: Träffa malin men blev inte så.
Dagens misslyckande: Att träffa malin. (Blev ändade planer)
Dagens drog: Coca Cola Light
Dagens köp: -
Dagens godis: Inget :(
Dagens humör: Glad & trött
Dagens citat:  Ja men va fan (tror ja har sagt dom orden 100ggr idag)
Dagens roligaste: Adolfs racingbana :)

Recept :)

Pastagratäng med kalkon
500g kalkon.
1 paket bacon.
2 hackade lökar.
3 vitlöksklyftor.
1 broccolihuvud.
1 hönsbuljong.
Salt och peppar.
Champinjoner.
2 paket färsk pasta.
2 bägare mornaysauce.
 
Stek bacon och hackad lök.
Pressa över vitlöken och krydda.
Tillsätt kalkonköttet när löken blivit ljusbrun. Häll över mornaysauce, tillsätt broccoli och låt det puttra ett par minuter.
Kok pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
Häll alltsammans i en ugnssäker form.
Ställ in formen i en förvärmd ugn (200 grader) i cirka 30 minuter.
Serveras med sallad och ett gott bröd.

Ny duschad och ny målad :)

Nu har jag duschat och målat mina naglar :) Skönt. Känner mig så fräsch och har snygga naglar :)
Sitter och tänker och tänker. Har så mycket jag vill men så lite jag kan. Hm, och det går ju inte riktigt ihop om ni frågar mig.
Jag kan ju inte göra allt jag vill, men om ja skulle ha kunnat det hade jag då velat gjort allt då?
Eller är det bara för att man inte kan som man verkligen vill någonting så starkt? Eller?!
Ja nu börjas det igen, haha. Stackars er som läser mina konstiga inlägg hela tiden. Aldrig riktigt sammanhängande. Men det får man ta om man kikar in på min blogg :)

Annars så händer det egentligen inte så mycket i mitt liv just nu. Utan mer vardagliga saker som vanligt.
Imorgon ska jag:
-Städa
-Tvätta
-Gå på Kalas
-Träffa Emelie T
-Träffa Malin
-Rensa garderoben på kläder


Det ska jag försöka knöka in på en dag och känner ja mig själv rätt så blir bara hälften gjort och så mår jag dåligt sen över att jag inte gjorde allt som jag skulle. Känner mig själv rätt bra så imorgon ska jag försöka ändra mitt mönster.

Herregud på tal om ingenting. Det där herregus ska egentligen komma nu:
Herregud vad svårt det är att inte äta lika mycket godis och sånt som förr. Jag håller på att minska ner med godis, socker, och sånt. Det är då som att sluta snusa eller röka. Fast värre för vart du än vänder dig så är det massa: godis, kakor eller läsk. Helt sjukt! Men jag kommer klara detta :) Önska mig lycka till :)

Nej nu ska jag läsa bloggar!
Ciao!

Hemma igen...

Nu sitter jag hemma. Ska hoppa in i dushen och sen ska jag fixa mina naglar :) Fick några saker med Mamma så det tänkte jag pyssla med medans Daniel fixar den "nya" stationära datorn som jag fått låna med Mamma eftersom hon fick låna min externa hård-disk som jag köpte för inte så längesen. men den hade ja super mkt saker på som ja sen då aldrig använde för jag var för lat att koppla in den och så va det de med det!

Maten var god btw! Nu ska jag duscha och sen fixa!

Ciao!



Tänker på dig vännen <3
Hoppas vi ses någon dag!
Kjam på dej!

Road trip till Mor & Far!

Nu är jag på Pappas Dator och skriver en snabbis. Vi ska snart äta någon gryta som mamma lagar iordning nu.
Får se vad jag tycker om den sen då jag är lite emot grytor. Men man får ju offra sig ibland.
Mamma har köpt en Cola light också. Mumsigt.

Får se när vi kommer hem om Adolf öppnat kylen då han kommit på hur man gör för att öppna den. känns ju mindre bra?!

Imorgon ska jag kanske på kalas hos Johanna. Så ja och Malin tar sällskap. sen ska ja träffa Emelie T också :)

Puss och Kram

Måndag..

Sitter just nu och vilar efter frukosten. Är super mätt iaf, det är ju bra.
Sen så ska jag städa, träffa Malin & fota. Det tror jag.
Usch har super ont i mitt Lillfinger då jag klämde det i dörren igår. Först var jag helt säker att den var av. Men efter nån timme så böjde ja på det och det klickade till. Så tror faktiskt att den hamnade ur led. Menmen.. Så kan det gå om man inte är försiktig.

Nu ska jag kolla runt på nätet sen städa.
Ciao!

Vänskap



Det finns en blomma vit som snö,
kan ej vissna kan ej dö,
dess namn känner du nog igen,
trofast vänskap heter den <3


Ett tips..

Kolla in denna länken. Han är duktig!
Ville bara tipsa om hans hemsida så alla kan se den!

Aron`s hemsida!

Utmaning (Snodde den)

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du?:
Linda
2. Ett ord på fyra bokstäver?
Lila
3. Flicknamn:
Lolita
4. Pojknamn:
Lucas
5. Yrke:
Look-förare
6. Färg:
Limegrön
7. Klädesplagg:
Linnebyxa
8. Mat:
Lin-frö sallad
9. Sak i badrummet:
Lip-gloss
10. Plats/stad:
Lima
11. En orsak att vara sen:
Lite tid
12. Något man skriker:
Lugn
13. Film:
Lord of the ring (dock är den kass)
14. Något man kan dricka:
Lemonad
15. Band:
?!
16. Djur:
Leopard Gekko
17. Gatunamn:
Limavägen
18. Bil:
Lanzer?!
19. Sång:
Love me tender
20. Aktivitet med mer än en deltagare:
långfärdsåkning?!

jag utmanar: Mamma, Emelie A, Emelie K, Cilla, Camilla

.......


Hej & hå!

Först vill jag grattulera Emelie K på sin 20års dag! Grattis Grattis!

Idag har dagen varit som den varit kan man säga. Blev inte riktigt som jag tänkt mig men men. Det är väl det som är meningen kanske. Bara inte Emelie blir sur så är jag nöjd! Ska förklara mer sen om det!

Nu sitter ja i soffan efter att vi grillat med Mamma & Pappa. Adolf har blivit så himla gosig efter att vi slutat med torrfoder åt honom. Super mysigt! Han är inte alls lika jobbig som förut. Skönt!

Grattis Camilla på namnsdagen också :) Har smsat :) men ville skriva det är också!

Nu ska jag mest ja jag vet inte.... :(
Puss och kram!

tröttsamt....

Kan inte saker få gå på mitt sätt någon gång? Måste det alltid vara någonting ivägen? Idag är en otroligt dålig dag. Allt man vill går inte. Ingenting går!
Men nu tydligen ska Mamma & Pappa in till Mora också. så ska väl se vad dom ska ha för sig.

Vill till Emelie men det verkar inte gå nå bra...  som vanligt....

usch vilken dag....

Intervju klar:)

Har nyss blivit intervjuad på mailen om min blogg :) Jätte roligt.
Så får väl se när det kommer ut så länkar jag :)

Nu har ja precis målat naglarna efter att ha fixat dom hela kvällen igår. Nöjd! Nu ska dom bara växa :)

Nej usch är inge glad idag :(
Puss

Uppe med tuppen eller nått sånt.

Ligger i soffan och väntar på att fler ska vilja vakna här hemma. Som Daniel & Malin som ligger och sover. Kunde inte sova längre än till 8.00 så då gick jag upp och gav Adolf mat sen somnade han igen.
Märks att det är vår. Adolf är helt galen. Så ska ta med honom ut sen idag hade jag tänkt. Han skriker att han vill ut. Usch, då måste han kastreras snart också. Men det är då inte billigt!

Men men tänkte berätta lite om gårdagen. Först typ hela dagen slappade jag mest, det var skönt. Sen smsade jag och Malin och besämde att hon skulle komma efter hon slutat sitt jobb runt halv tio och hon ville bjuda på mat så det gjorde hon. Så vi hämtade henne ist en timme tidigare då hon fick sluta tidigare : ) Sen åkte vi och handlade maten sen åkte vi hem till hennes nya hem : ) Hon har ett rum som hon bor i nu här i närheten. Super mysigt.! Så vi kanske ska dit idag en sväng.
Sen åkte vi hem och käkade. Sen blev klockan rätt mycket och vi kollade på " a shot of love with Tila Tiqila" Super bra ju!

Efter det runt 23.00 gick Malin och la sig och jag somnade i soffan tills Daniel väckte mig vid 03.00 så gick ja och la mig i sängen.

Idag får vi se vad vi ska hitta på : )
Puss och Kram!

Onsdag redan?!

Herregud... Tiden bara flyger iväg. Vart tar den vägen? Det kan man ju undra sig.
Egentligen skulle jag ha träffat Camilla idag och ut och fotat lite men fick lov att ställa in pga: personliga anledningar. Så vi ska göra det nästa vecka ist. Passar bäst för oss både just nu : ) Ska bli skönt att träffa bara henne också : )

Blev bjuden till Emelie A på Lördag får se vad som händer i helgen. Så nu har jag ju två altenativ.
Emelie A och åka till Hedemora för att fira Emelie K : ) Får se vad som hände roch sker. Det är ju så att man måste ju ha pengar för att göra nått så tiden utvisar det : )

Nu blir det frukost för min del! Ciao!

Natt-inlägg

Sitter i soffan och ska snart ta en dusch. Är super trött men inte på det bra sättet utan övertrött så jag vet att jag inte kommer att kunna somna. Så ska duscha sen blir det lite tv tittande för min del : )
Kom hem strax över 00.00 : ) Har varit ute hos Mamma & Pappa. Trevligt. Blev bjudna på mat och så. Det var gott!
Lilla Adolf då. Han är då rolig. Han får ju inget torrfoder längre då han kräks upp det hela tiden. Får hoppas det slutar nu när han inget får. Men han vill ju ha det hela tiden så han är allmänt jobbig nu i början. Men snart ska vi kastrera honom också. Tror verkligen det är dax nu. Min lilla ögonsten. Han förgyller då min vardag så otroligt. (våran vardag)

Nu ska jag duscha! Höres imorgon!

Puss och Kram


Slö dag!

Idag är bara en slö-dag. Skönt men tråkigt hihi. Försöker komma på nå roligt att göra. men kom inte på nå.
Jo, nu har jag Halebop : ) Så skönt med mottagning överallt + 3000gratis sms : )
Jippi!

Måndag igen..

Jahapp då var det Måndag igen då. Tiden går så otroligt fort. Det tycker jag är bra i dessa tider. Idag stänger vi av våra mobiler för att skicka tillbaka dom till 3! Så blir utan mobilnr ett tag. Hur länge vet jag inte riktigt än. Men jag informerar dom som jag vill ska ha mitt nya sen : )

Puss och Kram Linda

Helvetesfallet del.2

Tänkte lägga upp lite fler bilder från Helvetes fallet. Utflykten vi gjorde  i Fredags. Tänkte lägga upp det i 4 delar här på bloggen. Så nu kommer del.2 : ) Ha en trvlig titt på mina bilder jag fotade : )


Skylten vi möttes av när vi kom fram. Där står det en massa om allt som rör Helvetesfallet.


Va lång väg att gå. Det är ner-trmpat före mig bara för att Johan & Autum gick före oss : )


Bron jag skrev om i del.1 som jag inte vågade gå ut på. Men Daniel och dom andra vågade iaf. Nästa gång kanske jag också kan göra det. Vem vet.  : )


Det var ju rätt högt faktiskt. Så kändes inte som att jag ville trilla där inte : )




Det var lite is där : ) Så vackert att se på! Alla borde åka dit på en utflykt. Kommer lätt göra det igen.
Va en helt underbar dag!

Nu får ni vänta på del.3 för mer bilder från denna dag : )
Puss och Kram Linda


Snart blir det foton igen : )

Ska sätta mig och redigera lite bilder sen lägger jag upp dom här när jag är klar.
Snart så : ) Ses snart.
Puss och Kram!

God eftermidaggar där ute.

Ligger nerbäddad i soffan med täcke och inlindat hår i en handuk då jag nyss duschat. Mysigt : )
Mår faktiskt bra idag fast jag drack igår. Hade super trevligt och jätte mysigt. Pelle, Terese, Daniel, Jag & Jonas Aka Rally festade. Hade roligt faktiskt. Har fått mycket energi.

Vet ni vad det värsta är när man har haft dom här och dom ska åka? Det är inte städning, ingenting sånt. Det är när Emma (4åriga dottern) gråter och säger att hon kommer sakna mig. Åh jag blir så rörd och ledsen. För när hon är här så mår jag så bra. Jag ler varje gång jag ser henne, att leka med henne och höra henne tjata är bland det bästa jag vet : ) Saknar henne redan! Hoppas vi ses SNART igen!

Nu ska jag se på tv. Kolla på tv:3 kl:19.00 : )
Puss

RSS 2.0