[Sova]

Nej, nu ska jag nog lägga mig antingen i soffan eller sängen och titta på tv sen sova. Så städar jag och älsklingen imorgon istället. Är trötta och slitna efter idag. Älsklingen har ju trots allt slitit i värmen ute i gruvan och åkt till tippen med mera. Så han är också trött. Roligt att se hur många besökare jag hade igår. Det tycker jag om att se. Alltid mysigt=D

GodNatt & SovGott sötnosar!


[Kvällen]

Sitter nu och vilar lite efter att ha handlat lite, Varit och ätit pizza på Venezia. Det va gott och längesen nu.
Så snart ska vi städa och greja. Fullt upp resten av kvällen. Men egentligen är det inte mycket att städa. mest disk, men vi har ju diskmaskin så det går ju fort=D Kanske se film ikväll? men vet inte. Något tips på någon bra film?

Ha det toppen<3



[Torsdag eftermiddag]

Sitter nu vid datan igen och vilar lite. Är lite trött måste jag erkänna. Solen är stekande varm, ingen vind. Det är undebart. Men jag är inne? Varför? Jo, för det är alldeles för varmt för mig just nu. Jag orkar inte sitta ute. =D Men det gör ingenting.

Ska städa och greja senare ikväll när det svalnat av ute. Så man får lite luft under tiden.

Skriver mer senare :D


[Godmorgon]

Gud vad jag är trött! Vaknade i Panik för jag trodde vi försovit oss men det visade sig att dom skulle komma lite innan nio ist. Så nu är Autumn här<3 Hon är så underbar. Så Daniel & Autumn spelar Mariokart på Nintendo 64.  Så roligt att lyssna på dom=D Så söta<3

Gud va varmt det är redan utan. Redan vid halv nio va det nästa 20 grader. Super skönt. Hoppas det håller i sig hela helgen.
I helgen är det Mora festivalen. Får se om vi ska dit någonting. Kanske?! Är det någon annan som ska gå på det? Hm, kanske någon man känner?! Men vi får se helt enkelt. Vet att om vi skulle se på dom utklädda som ska gå någon slags parad idag så lovade vi att Aron skulle få åka med oss. Så om vi ska dit så ska väl han följa tror jag =D

Ja, nej nu ska jag vara trevlig mot mina två sötnosar jag har här hema idag<3




[GodNatt & SovGott]

Tänkte skriva och säga GodNatt och SovGott till er alla.. Ska lägga mig och titta på tv och hoppas att jag kan somna sen.
Känner att jag behöver sömn. Vi ska vara barnvakt imorgon klockan 9.00 åt söta Autumn<3 Så hoppas jag somnar i hyfsad tid. Är sliten idag känner jag..

Ja men GodNatt & SovGott allihopa<3




[Rösta]

Nu kan ni varje dag rösta på mig, så jag hamnar med på blogg-toppen! =) Vore inte det super tänker jag? Hihi..
Tycker ni om mig och min blogg så varför inte? lägg då gärna en liten röst =D





[Nu är jag glad]

Nu har jag träffat min storebror och rett ut lite osämja som varit. Känns bra. Skönt att fått det gjort och att vi blivit sams igen.
Tråkigt att vara osams med syskon eller vem som helt egentligen men familjen.

Nu sitter jag i soffan igen och gör inte mycket eller jo skriver blogg. Är hungrig igen så funderar på att göra nå att äta?
Hm men vet inte vad?! Några förslag på god och billig mat? Som inte är starkt och inte innehåller lök?

Nej nu ska jag fixa här och prata med min underbara Daniel<3


[Kvällen är varm och skön]

En vacker sommarkväll är det idag. Solen skiner och det är varmt, kan man begära mer? Nee, tror inte det.
Usch vad det händer mycket just nu överallt. Läser man tidningen varje dag så är det inte lite som händer =S
Det som känns värst är väl alla drunkningsolyckor och liknande. Usch. Lider med alla som är anhöriga och skänker en tanke till dom. 
Till någonting helt annat nu då. Lyssnar på Radio för första gången på hur länge som helst. Tror det måste vara några månader iallafall. Markoolio? Inte riktigt min grej tror jag. Men många andra låtar som spelas är rätt bra faktiskt. Har några favoriter, och det är ju bra med Radio för man får ju höra dom ett X antal gånger på en dag.

Nej nu ska jag se mig omkring på andra bloggar jag kollar varje dag.
Jo, Tommy och Lollo va här förut iallafall. Det va trevligt. Tommy lärde mig lite snabbt hur man gör i photoshop hur man får ihop två lager till ett. Så ska prova sen och se om jag fattade något. Men som tur va skrev jag ner allt han gjorde för att minnas =) Är inte hajj på detta inte...

Daniel<3


[Sol & Besök]

Tjena! Nu sitter jag vid datan en stund medans Daniel klipper gräset, kan ju inte vara ute då eftersom jag är allergisk. Och jag vill ju inte få en allergisk reaktion just nu så då är jag inne. Väntar på Tommy och Lollo<3 Får se när dom dyker upp.

Såg att det varit några som besökt mig idag:D Roligt att se, alltid kul med besökare =)

Får se om det blir lite mer ändringar senare på bloggen. Får se, det är svårt men jag ska försöka så gott det går.

Tog ett tag att skriva detta för jag va ute i en halvtimme och pratade med ena grannen som kom förbi. Så nu är jag solbränd på halva benen:D Ska väl sola mer om en stund skulle jag tro. Nu har tommy och Lollo kommit.

/Linda

Älskar dej daniel så otroligt mycket<3

[Godmorgon?]

Usch sitter här och är trött, kunde inte somna inatt så sist jag kollade på klockan va den 5.10 på morgonen!! Usch.
Är trött och seg. Men hungrig som satan är jag. Så ska snart äta lite frukost. Telefonen ringde 10.00 typ. Svärfar som skulle ha skjuts, hade ju lovat det igår. Och jag kunde inte somna om så det va bara att gå upp och vara glad det.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Lollo och tommy kanske ska komma?!
Fins väder verkar det bli. Solen skiner nu och det är jätte varmt.




[Sitter och funderar]


Sitter och funderar på massor just nu. Om bloggen och allmänt. känns bra att ha denna blogg ist för min gamla. Nu har jag nog sagt till alla jag känner att jag har denna och inte den gamla. Nog tjatat om det.
Klockan är mycket =) Ska nog snart sova, så man inte sover bort hela dagen imorgon. Det kan ju vara en fördel kanske.
Imorgon kanske Lollo kommer och Tommy<3 Lollo är tillsammans med Tommy och hon är helt underbar. En tjej som jag verkligen tycker om kan jag ju säga. Min underbara Lillebror kanske jag får träffa imorgon också, det hoppas. Saknar honom ibland =)
Får se om jag kommer på hur man bloggar från mobilen sen, har aldrig riktigt fattat det där. Men jag lär mig nog det snart kanske? Hm, jag är inte så bra på sånt där. Haha.

Samma sak som med den nya förstärkaren Daniel köpt, Dosan till den, uuuh va krånglig men den ser lätt ut. Men jag och elektronik vill inte riktigt gå ihop jämt. Men jag lär mig nog snart. Annars kan jag inte se på tv och det vill jag ju.

Nej nu ska jag nog sova? Får se om det blir bädden eller duschen.
/Linda

[Oj va krångligt allt blev]

har så svårt att komma i form efter bytet men jag börjar komma igång och förstå en del iaf?!
Det är svårt när man inte haft blogg.se på så lång tid. Förr hade jag det med det va längesen. Men nu är det klart och jag kanske förstår mer imorgon när jag sansat mig lite. Satt ett tag innan vi kom på vad jag skulle heta på bloggen:D Men det löste sig till slut iallafall. Vill tacka Emelie för den fina designen som hon gjort till mig. Det va så snällt. Jag är inte speciellt bra på sånt. Helt värdelös är jag när det gäller såna saker. Men hon ställde upp och hjälpte mig och då tycker jag hon ska ha tusen tack! Nu gäller det bara att folk ser att det är jag och fortsätter följa mig! Men det får jag hoppas dom gör.

Nu ska jag skriva ut det på mina sidor och ta bort där det står om min gamla:D

Ha det så gott så länge så höres vi snart! På återseende.
Älskar dej Daniel så otroligt mycket<3
/Linda

[GodNatt]

GodNatt allihopa. Nu ska jag vila lite och se över hur man gör allt på denna blogg. Är inte van vid detta så det blir intressant att lära sig. Så får vi se hur det slutar. Hoppas nu att mina andra läsare följer med mig hit och fortsätter att följa mig här! Men det tror jag. Tycker dom om min blogg så lär dom väl ändå göra det. OCH ni som följer med mig vill jag säga tusen tack till. Det är underbart att veta att man har läsare måste jag säga.

Skriver mer imorgon när jag vaknat och så =D

GodNatt!

Älskar dej Daniel så mycket. Du är mitt allt sötnöt<3
/Linda

[Hej]

Nu undrar säkert ni varför jag har denna blogg? Jo, för jag byter från min blogspot till blog.se!
Varför? jo, jag har fått jätte mycket kritik sen jag fick många läsare och sånt att jag har blogspot och att många sponsorer och sånt som jag ville ha reklam från sa nej för jag hade blogspot. Så därför gör jag detta byte. Jag hoppas såklart att jag kommer få mina läsare jag haft att dom följer med mig på min resa till blogg.se

Det blir stor skillnad för mig. Men som ni ser så ser denna bättre ut än den jag har på blogspot!

Skriver mer senare... Sköt om er och jag hoppas ni tycker om min blogg lika mycket fast jag byter.

Kramar

RSS 2.0