Fotografering med Emelie!

HejHej allihopa!
Nu är jag tillbaka, vet att jag inte skrivit någonting idag men igår bestämde jag och Emelie att vi skulle ut och fotografera idag. Så sagt och gjort. Hon ringde mig runt halv halv tolv så då stoppade jag i mig lite frukost och kläder på och sen drog vi ut och fotade. Vi åkte först till Orsa. Var in i Orsa kyrka. Den är otroligt vacker!! Kan inte alla kyrkor vara så vackra inuti som den? Woow! Sen så tog vi lite blommbilder, och såklart utsidan av kyrkan. Sen drog vi in till Mora och åt. Emelie är så snäll!
Virra bort oss någonstans ute i skogen och visste inte alls var vi var. Men tillslut så hade vi hamnat i Fu? Tror det var där. Åkte i färnäs och Nusnäs också :) Hade riktigt trevlig. Sen var vi ut med sötnosen Enzo också. Det är Emelies underbara hund. Stor och vacker! Vilket underbart väder det är idag också. En perfekt dag för en sådan utflykt som vi gjort.
Måste också säga att hon är riktigt bra på att köra bil :)

Först visste vi inte om vi vågade gå in i kyrkan. Emelie vågade inte gå först. Sen när vi var där inne så ställde vi ifrån oss stativen och ena föll i golvet och det lät jätte högt inne där! Lite pinsamt om någon hade varit där måste jag säga.
Sen för att få en helbild inne i kyrkan så gick vi upp där prästen brukar stå. Det är npgin trappa upp. Finns något namn för det men vet inte riktigt vad det heter.

Fick inte se ett enda djur. Bara massa djur bajs över allt. Mindre trevligt faktiskt. Ja vad säger man mer än att dagen hittills har varit hur bra som helst!
Nu kommer några av alla bilder som jag fotat idag. Är riktigt nöjd med blomm-bilderna!

Jag är super glad för att vi hade en sån bra dag idag. Kunde inte bli bättre! Mycket skratt och mycket prat.
Skönt att jag och Emelie förstår varandra så bra som vi gör. Vi är rätt lika faktiskt :)

Älskar min kamera så otroligt mycket!
Tack för en underbar dag vännen <3
Kramar Linda


Kommentarer
Postat av: Em.

Jaaa dagen har varit riktigt bra! :D

2009-04-07 @ 18:14:51
URL: http://melima.org

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0