Godmorgon...

Sitter i soffan en sväng innan jag ska börja fixa och dona. Vi ska ju på middag på China idag tillsammans med svärmor.
Vaknade av Underbara Emma imorse :D Så mysigt att vakna av ett barn. Blir så glad :D
Daniel vill sova ett tag till kan ja tänka mig, lät då så på honom iaf. Han och Pelle var uppe väldigt sent :D Dom är så roliga.
Så jag ska duscha, sminka mig, fixa håret (som nog kommer ta längst tid) Hitta nå bra kläder att ha på mig. :D
Bra va? Jag har lagt upp en plan. Snart kommer nog Terese och Barnen tillbaka. Så borde nog hoppa in i duschen innnan. Men som vanligt så drar jag ut på tiden så blir jag super stressad och allt blir kaos. Smart Linda.

Vilken underbar dröm jag hade inatt. Är så glad för vissa saker man det angår bara mig. Men jag känner stort hopp igen.

Nu Måste jag göra mig iordning lite iaf. Iaf duscha. Sen får vi se. Skriver mer senare!
Puss

I väntans tider...

Väntar på Terese och Emma nu :D dom är iaf på väg. Så Daniel och Pelle fixar med grönsakerna för vi ska äta tacos :D
hehe. Gött.

Puss

Fredag...

Ja det är idag. Både bra och dåligt. Det bra är att det är helg men just nu märks inte så stor skillnad när det är helg och vardag. Då dom flesta dagar ser likadana ut nu för tiden. Men jag har fått lite tips på var jag kan söka jobb! Flera tips. Så ska söka allihopa som går så håller jag tummarna sen för att nå av dom går vägen. Bara det är hyfsat betalt så är det okej. För ja behöver inte ha någon super lön. Blir det norge då ska jag ha bra lön annars är det inte värt det. Att vara borta från familjen känns inte som en höjdare om det inte är bra betalt. Men tanken finns där.

Nu när båda är arbetslösa så har det inte blivit mycket skriva i bloggen, inte mkt som händer faktiskt just nu. Det mesta står egentligen still. Men snart fyller jag 20 också :D Det ser jag fram emot.

Snart kommer Pelle och David. Dom ska lämna en bil åt svärfar så han kan åka till Göteborg :D Så dom kommer först sen kommer Terese och Emma. Som jag skrev tidigare så ska dom sova här tills imorgon. Så det blir nog en super trevlig kväll.
Imorgon är vi bjudna på resturang av Svärmor pga: lite personliga skäl. Alltså bara mellan oss :D Hon är så söt. Tycker om min svär mor väldigt mycket!

Får se om jag ska till Mamma i veckan. Har inte bestämt något än men kanske. Beror på vad som sker.
Puss och Kram!


Godmorgon.

Ska snart fixa mig lite för vi får besök av Pelle och Terese+Barn idag! :D Som ska sova här tills imorgon :D
Imorgon ska vi ut på resturang med Svärmor. Trevligt :D

Har så ont i mitt knä :'(
Puss och Kram

HERE!


Dagvild....

Har börjat blivit super dagvild den senaste tiden.. Men men så kan det vara.
Sitter i soffan och ska snart duscha. Sen kommer Lillebror och ska sova här inatt :D
Kram

Dra täcket över huvudet.....

Känns som det ända jag vill göra nu och sova!
Börjar en dag dåligt så slutar den 10ggr värre, så nästa gång jag har en sån dålig morgon som denna så kommer ja inte kliva upp ur sängen. (Jo för att äta och gå på toa) men ingenting annat. Kan saker gå fel då? Hoppas inte det. För det är min plan nästa gång. Fy vilken dag!

Är trött och orkar inte egentligen skriva ens. Vill bara dra täcket över huvudet och hoppas att allt försvinner.....

ännu en kväll pågång....

Känner mig trött, då jag fortfarande inte sovit. Vilken kass dag det varit / är idag. Känner mig helt utslagen och mår inte alls bra. Är så otroligt nere?! ska nog sätta mig och skriva lite hur ja vill ha min design på bloggen. Spåna fram lite ideer :D
Det kan göra mig gladare :D
Kram

Ännu en ny dag!

Har haft ny dag två gånger idag. För ja tänkte ja skulle sova som jag skrev tidigare då jag inte sovit spec mkt. Men så kunde jag inte somna. Nu kommer snart Malin igen då hon slutat skola och hennes blodtryck va super lågt. Så hon slipper gå nere på Stan hela dagen själv. Så förhoppningsvis blir hon bättre. Lilla stumpan.
Som sagt så sov jag inget och är jätte trött, humöret är inte alls bra och mitt program ja fixade för att redigera bilder fungerar inte så ja kastade det och sen läste ja vad det kunde vara för fel och det var att ja inte startade om dator efter installationen! SÅ min dag började dåligt kan man säga. Och då brukar hela dagen bli förstörd.

Daniel sover, jag är så avundsjuk! Vill också sova. Men vred och vände på mig i någon timma förut så jag gav upp!
Kommer nog slockna super tidigt ikväll! Kan behöva det. Mina ögon är knäckta, min kropp värker! Nej usch!

Haha vilket gnäll inlägg det blev!



Trött!

Ska nu gå och lägga mig. Somnade inte förens jätte sent och sen hade ja ställt klockan på 05.45 för att gå upp med söta Malin. Hon ska ju till skolan. Så nu ska jag krypa ner bredvid min underbara man och SOVA! Jag behöver sova verkligen!
Aldrig i hela mitt liv kännt såhär av sömn. Sömnbrist.se!

God natt!

Bolt



Den bästa Walt disney film jag någonsin sett. Är helt tagen!
Såg den nyss och den är helt underbar! Alla måste se den!
Någon mer som sett den?

söndag kväll....

Sitter nu och tittar på Top modell på Tv3. rätt intressant! hehe.
Malin sitter vid min andra dator en stund. Hon spelar kort. Hehe.
Har pysslat en del idag. Gjort några alla hjärtans dag kort och lite annat. mysigt. Var också ute med adolf. Han älskade att leka i djup snö idag. Hade med hans leksak ut och det gjorde susen. Så nu ligger han och sover helt utslagen stackarn.

ska se film sen:D en underbar helg har vi haft! kramar


Malin och jag <3


Vänner för alltid!

God kväll!

Hejsan allihopa!
Sitter här nu med malin. Vi har fotat massor!!!! Och ska fota mer nu när vi sett hur bilderna blivit så vi vet vad vi gjort för fel :D
Smarta är vi iallafall (Enligt oss själva) tihihi!

Daniel har gräddat massor av pannkakor till oss :D Så snäll han är. Dom var super goda.
Så nu ska vi fota mera :D kanske kommer några bilder senare. Vem vet!
Puss

joddla...

kan jag inte och tänker inte prova heller :D
Imorgon ska jag och malin ge oss ut och fota lite, eller mycket :D
Kollar på Lets Dance. Man undrar ju hur vissa kan vara kvar. Men men bra tv kanske..

Nu ska jag återgå till annat! Puss och Kram

<3

Sitter här med min underbara vän i soffan. Ska snart se Lets Dance och skratta lite.....
Är så glad att Malin är här nu  :D Så underbart! Detta behövde jag!
Puss

jag är oslagbar....

Det är vad jag tror iaf. Haha. Nej då, jag kom bara inte på någon annan rubrik än så. Tvättar och tvättar. Inne på min 3:e maskin nu. hehe. Mysigt faktiskt. Hur  nu tvätta kan vara mysigt. Men det tyckte jag/tycker jag...
Dricker lite Coca Cola. Det är nog bland det bästa som finns att dricka. (säger en föredetta beroende)

Funderar på hur jag ska hitta ett enkelt sätt att redigera mina bilder direkt på webben. Typ lägga till ramar och sånt. Har ju picnik men vill inte betala och tycker inte om deras ramar. Vill ha någonting annat. Men hittar inga sidor... Tips?

kramar

Som mamma sa till pappa: Det är bra att vi har en smart dotter..

Känner mig stolt för det!!!

jag är en bra tänkare...

om jag får påstå det själv alltså. Men jag håller på och städa inför imorgon då min underbara vän kommer och ska vara här hela helgen. Känner en sån lycka! Ska bli så mysigt att få sitta sent in på kvällen och bara prata om allt, och få umgås med hennne. Saknar henne nått så otroligt! Kommer bli lyckat!

Men så för att återgå till städningen och varför jag är en sån bra tänkare. Så har det med att göra att jämt när jag städar och så, så tänker jag så himla mkt. Ibland vill jag bara sluta då jag öövertänker en situation för mkt så att det bara blir galet av det hela hehe. Kanske alla gör någon gång? Men så idag så kom jag och tänka på att jag faktiskt har en bra början på en bok jag vill skriva. Den kommer nog bli oslagbar då allt är baserat på verkliga händelser. Ingenting är påhittat. Så det känner jag mig helt säker på att jag vill göra. Skönt att skriva också. Så det kommer ja göra. Men som sagt kommer få byta namn och platser då det annars kan bli så mkt fel hehe. Men annars är allt på riktigt! Jag har ett problem bara som jag hoppas kunna lösa det. Jag har svårt att skriva en förklaring på personerna så att det passar in. Liksom om någon är kraftigt byggd fast lite mer och någon är smal med mera. Det är svårast. Resten går som en dans.

Men nu kom jag av mig igen från det jag skulle skriva. Ja skrev som sagt om att jag var en bra tänkare. Det kanske ni märkt själv. hundra saker samtidigt, aldrig sammanhängande heller. Men jag tror att problemet med mitt tänkande är att jag övertänker alla situationer så jag blir min egen fiende i slutändan. Om ja tappat ett glas och det gick sönder så när jag tänker på det så blir allt så komplicerat och jag kunde ha gjort på hundra andra sätt för att inte tappat detta glas. Men men sån är jag! Finns nog hundra fler som jag.

har nog varit en rätt bra dag idag. Fast har varit så yr hela tiden =/ Det är inte alls bra eller roligt men sånt får man stå ut med. Pratade med en gammal vän idag också. Lollo! Har inte pratat med henne sen i somras. Saknat henne så mkt. Men det är väl så som det är. Den ända av alla "dom" jag tyckt om. Vad jag menar med "dom" kan jag inte gå ut med för det kan bli å fel hehe. Kan inte förklara så bra när det gäller den saken. Men den som är nu verkar också jätte fin och underbar. "håller tummarna"

Men så satt hon och jag pratade ett tag och vi fann varandra igen nästan direkt, inte stelt och så. Utan det var mysigt att prata med henne igen. min lilla Lollo!
Nu ska jag fortsätta städa. lovade att jag skulle uppdatera bloggen och med tanke på att det inte hänt så mycket i mitt händelserika liv så fick det bli ett sådant inlägg idag. Kanske kommer fler senare. Vem vet!
kramar


Kvällen närmar sig...

Jag älskar min underbara man så otroligt mycket♥
Sitter och funderar lite. Jag skulle vilja ha en ny design. Jag har typ en idee hur jag vill ha men jag har inga program att fixa det i. Så det blir ju inget av det. Men om någon känner att någon vill hjälpa mig. Säg till! Vore underbart!

Kramar

God eftermiddag!

jag har inte klätt på mig än. Är inte alls så super pigg idag. Men jag ska städa och stå i idag och imorgon då min underbara vän ska sova hos oss i helgen. Ska bli riktigt roligt då hon aldrig gjort det förr (Hos mig alltså)
Kommer nog bli ett ton bilder då vi älskar att fota varandra och hon blir alltid så fin på bild.

Jag längtar tills helgen.

Så mer än det vet jag inte just nu. Måste som sagt var städa hela gästrummet Aka Gula rummet. Så hon kan sova sött därinne.

Puss och Kram

ännu ett tidningsförlag avklarat!

Jag har börjat fått hem en massa olika betaltidningar som jag inte beställt! Så får varje gång ringa runt och prata med olika tidningsförlag fför varje tidning som kommer. Är nu spärrad på många! Men det är jobbigt när man inte vet vem som roar sig med att beställa tidningar i mitt namn och andras! Det är riktigt lågt och dålig stil. Som tur är så fixar det ju sig för mig. Men jag vill inte bli betal skyldig för en massa tidningar som jag inte ens är intresserad av! Detta måste få sig ett slut inom kort säger jag! Ett av förlagen fick vi ett halvt IP nummer, men inte mer än så. Fortsätter detta så kommer jag dra in polisen så får det lösa sig denna vägen. För jag tar inte det här mer.
Nu sista tidningen stod på min storebror och "att han gett bort en premunation" MEN det har han inte och han är inte den personen som gör såna saker. Men det kan bli så himla fel om någon gör såhär för folk får ju ett agg mot mig!!
Så den som gör det måste sluta upp och det är med det samma!

Polis eller inte något kommer att tas vid inom kort om det fortsätter!
Inget snack om saken!

God kväll :D

Sitter och väntar på att en till tvättmasin ska bli kvar så jag kan hänga den på tork :D
Roande och städa men jobbigt med min andning, imorgon ska jag ringa vårdcentralen så dom får ta sig en titt vad det kan vara för fel.
Har en komplett galen katt också. Han är helt utom sig just nu. Både roligt och jobbigt. Han ser rolig ut men han river hela lägenheten och då menar jag hela!!

Sitter och drömmer mig bort om ett ojektiv. Wow säger jag bara. Men det kostade 14,000kronor. Ingenting som vem som helst har haha! Det är lite overkill för min smak!

Kram

forum

är så svåra att förstå sig på. Men nu har jag gått med i ett och ska kika lite mer sen vad det är för något. Det var väldigt svårt iaf för ja tänkte ja skulle lägga upp en bild men det gick då inte. Jag försökte med allt! Men men kommer nog på det så småning om.
Vill som sagt bli frisk så jag kan fota lite ute. Men det kommer väl det också.
Nu ska jag krypa ner brevid Daniel och se på tv. (Fast tror han somnat redan) hihi
Kramar


godmorgon allihopa!

sitter i soffan och hostar som en tok :(

Igår planerade jag lite inför mitt och daniels kalas vi ska ha:D Det är så skoj! haha
Och så kollade ja ut lite saker jag önskade mig. OCh det är en skit snygg kameraväska för min underbara kamera som jag är så förälskad i. Sen ett annat stativ. (Så att ja kan få ett helt eget och helt)

Undderbart :D
Kram

Canon EF-S 55-250/4,0-5,6 IS



Pris: 2585 (lägsta pris)

verkar vara ett bra objektiv för den slanten :D Tåls att tänka på :D

burrr kallt!

Tittade ut för någon minut sedan och det ser riktigt kallt ut med dimma och så. Jag tycker det är mysigt.
Sitter nu på internet och tittar på olika tillbehör till min kamera som tex: objektiv, väska mm.
Vill ha ett nytt objektiv med bättre zoom, mer skarpare bilder vill ja också kunna få ut av det och ett måste är ju bildstabilisatorn =D Men dom är ju jätte dyra =( Ge mig ett jobb!!

Älskar min kamera. Längtar tills jag blir frisk så ja kan ut och fota lite :D

Puss och Kram Linda





vill sova :(

va skönt det vore att få sova :( Men kan inte så ja sätter mig här ist. hehe
Fortfarande sjuk. vad skulle jag gjort om inte näs-sprayen fanns?
Hehe Kram

god kväll!

sitter i soffan med in gamla dator just nu. (Spelar spel) Och har allmänt tråkigt idag som alla andra 7dagar som jag varit sjuk :(
Är riktigt uttråkad och hoppas på att bli frisk inom kort. Eller iaf bli av med hostan för den är värst.
Kram

sjuklingen skriver lite

fy för att vara såhär sjuk :(
orkade inte ens kliva upp ur soffan igår. så o kunde inte sitta vid datoorn heller.
Så just nu står allt still i mitt liv.
Kommer uppdatera mer när jag blir frisk!
Kramar

tråkar ..

gör absolut ingenting idag. Tittar mest på tv och har tråkigt. Finns det inge skoj fast men är sjuk att göra? ;O

vill bli frisk!

Gud va ja önskar det fanns mirakel medicin så ja kan bli frisk nu. Fy för detta...

fy för detta!

alltså att vara sjuk är inte min grej. Hostar och har så himla ont i bröstkorgen. Denna hosta har gått överstyr!
Känns som man hostar ur sig varenda organ som finns i kroppen.
Har feber och en jäkla till huvudvärk. Så gör lite ont att sitta vid datorn måste jag säga. men att ligga ner går knappt.Så får sitta och luta mig framåt för hostan och då. Hopppas det går över snart!

Så idag är en sjuk dag igen. Vila och vila är det ända som ska göras så jag blir frisk snart!

Puss och Kram

Förlåt igen för dålig uppdatering!

Har inte skrivit någonting. Men vet inte varför. Har egentligen inte mkt att skriva för tillfället heller mer än att jag har en hemsk hosta och ligger sjuk :(
Inte alls skönt måste jag säga. Feber har jag lite grann bara.
Sitter och väntar på att vi ska göra lite mat. Ska bli gott med mat då vi bara åt mackor igår för att vi inte mådde bra.

Livet går framåt för oss fortfarande. Så ingenting har hänt, såg att ngr frågat om det hänt nå eftersom jag inte skriver längre.
Men det har det inte :)

Och adolf växer och gör sina hyss fortfarande! :D
Puss och Kram

Ica reklamerna

Ica reklamerna är ju helt klart bäst! Tror jag är den som skrattar mest till dom på hela jordklotet. fast jag sett samma hundra ggr blir ja lika fnissig iaf =) Mer ICa reklamer till folket!

Ica reklamerna

Ica reklamerna är ju helt klart bäst! Tror jag är den som skrattar mest till dom på hela jordklotet. fast jag sett samma hundra ggr blir ja lika fnissig iaf =) Mer ICa reklamer till folket!

Gah!

Haha en pugg är en peugeot (alltså ett bilmärke/bil) hehe ;D Ngr som undrade  efter mitt inlägg  innan.

Ja nu börjar jag bli trött på att få denna huvudvärk varje dag :S Varje kväll! Ibland försvinner den när jag dricker kaffe, men inte alltid. Tror det har med min dåliga syn att göra. Behöver gladögon men fan inte har jag råd med det. =/ Det är ju skit dyrt om man inte är över 60 och får sin ålder i rabatt. Men som sagt det var ju ett X antal år dit!

Spelat pet som en dåre idag! Allt i rosa haha. Kung!

Hänt annars då?
Här har det då inte hänt nå spec idag alls. Typ. näe inget. haha
Puss

Vilken mysig dag!

Vi är nu ägare till en till pugg. Eller ja min älskade man är det. Inte jag. Men iaf!
Så vi fick hjälp av Rally att få ut den till Mamma och Pappa. Så den får vara där ett tag!

Sen har vi faktiskt inte gjort så mkt mer. det tog ju sin lilla tid. Så nu väntar ja på att top modell 11 ska börja!

Hänt något roligt för er?
Kram

Jag & Daniel


(Mobil bild)
Festen i Hedemora. (Jag var nykter dock)

Kram

Hej!

Vill ha en ny design! Vill ha något som speglar mig. vem jag är!

Usch va jag saknar Emelie A! Jämt när vi ses så har i roligt fast vi inte gör så mkt. Hon får mig alltid att skratta:) Hoppas verkligen inte hon flyttar, fast hon vill ju det så är hon glad och lycklig så är ju jag också det men iaf. ite självisk får man ju faktiskt vara:)

Nej händer inte så mkt just nu. Idag e en vilo dag iaf.
Kram

100 bilder?!

jag tänkte beställa bilder förut men sajten ja ville från fungerade inte trodde jag. MEN nu kom dom idag och inte alls den kvalite som ja trodde. men dom funkade men dom var inte gratis som det stod. lite irreterande måste ja säga.

men men fått lite bilder iaf.
Puss

Sorry!

Har varit skit dålig på att skriva här. men det beror på att vi knappt varit hemma sen nyår. Har varit hit och dit. Så skönt att komma hem faktiskt. Ska kanske gå ut med Lillen en stund? Han har så mkt energi så det finns inte hehe:)

Kom hem igår från Hedemora. Pelle fyllde år så var kalas och fest där. Sen innan det var vi hos Mamma. så som sagt haft fullt upp. Hade ingen dator med mig till Hedemora heller  så det blev som det blev.

Nu ska ja fixa lite här! ha det1

......

Godnatt allihopa!

Skriver mer imogon om jag orkar. Får se!

Hemma igen...



Nu är vi hemma igen. idag har mamma och jag duschat Adolf med ett spec schampoo till hundar och katter. Han haar blivit torkad med en hårfön och blivit kammad:) han luktar så gott nu!

Vet inte vad vi ska göra resten av kvällen. mår inte alls bra.=/
Puss och kram

Bilder ja lovade från idag!


Pizzorna vi bakade igår!
Hur goda som helst.


Promenad med Mamma, så passade på att fota lite här ute på Landet hehe =P
Så solen lyste och det var riktigt kallt.


Se vad mysigt det kan vara här ute! Ska nog gå ut en stund imorgon också om mamma vill=)

Mer bilder när jag kommer hem imorgon!
Puss och kram

010109!

Första dagen på 2009 då då=) Har inte gjort så mkt. Mest umgåtts med Mamma, Daniel och alla djuren.
Mamma och jag var på en promenad och fotade och hade Rocky med oss. Haha, jag hade Daniels blåa overall på mig. Såg ut som en äkta bonde måste jag säga men den var då skön och jag höll mig varm förutom om ansiktet och mina stackars tår. Men det var roligt. massor av fina bilder fick jag! Men just nu sitter ja både utan sladd och med trådlöst bredband så det kommer ta tid att lägga in bilder. Men lägger in en eller två nu=)
Så har mamma gjort köttfärs limpa till henne och daniel. jag tänkte äta resterna från igår=) Men är ingen hungrig nu.

Nopp blir inga bilder för det är för segt. Puss

RSS 2.0